Desert Date Olie. Te gebruiken als serum voor het gelaat of voor pijnlijke gewrichten.

Desert Date Oil. A quick drying oil. Use on your face as a serum or as a massage oil for painful joints.

Desert Date Olie 50 ml Volatile

€ 11,95Prijs
  • 50 ml DESERT DATE OLIE

    plant oorspronkelijk uit Egypte en Noordafrikaanse Sahellanden en groeit  nu in grote delen van Afrika.  Het is een stekelige struik die wel 10 meter hoog  kan worden.
    De olie is rijk aan linolzuur ( ca 35%), oliezuur ca 35%, palmitinezuur ca 15% en stearinezuur  ca 12%. 

    Een geweldige olie bij anti- aging  ( dankzij de fytosterolen en tocopherolen). 
    Een zeer hydraterende , niet vette olie die op de huid een mooie glans nalaat. Na het wassen wordt het in het gezicht gebruikt als een serum.

    Vanwege de anti-bacteriele werking en snelle droging is deze olie ook geschikt voor een acne huid. Het is ook een verlichtende massageolie en wordt in Afrika toegepast voor soepele gewrichten en haarverzorging.

     

    Waarschuwing:

    Onze olie is alleen geschikt voor uitwendig, cosmetisch gebruik.

     

    A quick drying oil with restorive properties. Use on your face as a serum or as a massage oil for painful joints. In Afrika also used in haircare.

     

    Warning:

    Only for external cosmetic use.

     

     

  • INCI: Adansonia Digitata (Baobab) oil

    (100% Baobab Olie)